miercuri, 4 august 2010

Big Beauty - blog review

Big Beauty (http://www.leblogdebigbeauty.com/) este un blog de moda, al carei autoare este actrita de comedie, fotomodel, frantuzoaica, simpatica, moderna si... grasuna. Ei bine da, e grasuna, insa asta nu reprezinta pentru ea o piedica.
Le style n'est pas une taillie mais une attitude (Stilul nu inseamna talie, ci atitudine) spune Stephanie Zwicky (alias Monica Beluga), autoarea blogului, care militeaza pentru acceptarea ideii ca pe lumea asta exita si femei grasune, nu numai fotomodele cu masuri S si XS. Ea le indeamna pe doamnele dodolute sa renunte la complexe si la rusine si sa invete sa-si puna in evidenta corpul, chiar daca nu se incadreaza in tiparele de "perfectiune " ale societatii. Pozele foarte furmoase ne arata ca exista haine dragute marimi mari si foarte mari, care ne vor scoate din hainele de gravida si din sacii anosti pe care le purtam acum si care ne fac sa ne simtim neinsemnate, urate, nedorite.
Stephanie are grija ca la sfarsitul fiecarui articol sa precizeze de unde a achizitionat fiecare obiect de imbracaminte, dandu-ne astfel si noua posibilitatea de a cumpara, sau macar de a admira.
Neaparat sa rasfoiti Big Beauty , va va schimba sigur perspectiva asupra doamnelor plinute :)
Cateva poze, sa va starnesc curiozitatea si admiratia:






Pozele sunt preluate de pe blogul Big Beauty (http://www.leblogdebigbeauty.com/)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cele mai citite articole din acest blog