vineri, 13 noiembrie 2009

Eclipsa


"Bella?...Vocea suava a lui Edward a venit din spatele meu. M-a impins in bratele sale dintr-o data si m-a sarutat. Sarutul lui m-a inspaimantat. Era prea multa tensiune, era prea puternic, de parca i-ar fi fost frica ca aveam doar prea mult timp ramas pentru noi."

A treia carte din colectie aduce in atentia nostra doua iubiri diferite insa foarte puternice care duc o batalie continua pentru a acapara in totalitate inima Bellei.
Ma gandeam sa fac un rezumat al acestei carti si sa scriu mai mult insa nu o voi face. Cartea asta m-a adus la limita disperarii cu nehotararea Bellei, cu rabdarea de neimaginat a lui Edward si cu insistenta lui Jacob. Eram hotarata sa o abandonez neterminata insa facea legatura cu ultimul volum si curiozitatea mea a fost prea mare. Cred ca ati ghicit ca " Eclipsa" nu s-a numarat printre preferatele mele. Chiar sunt de parere ca nu este mai mult decat o carte de " umplutura" cu o poveste trasa de par si lungita la infinit.
Trebuie citita insa. De ce? Exact pentru motivele enumerate mai sus :) si pentru ca va aduce mai aproape cu o etapa de finalul mult asteptat.

Cele mai citite articole din acest blog